ΝΟΠΦ: 80 χρόνια ζωής – “3ο Κύπελλο Optimist” – “Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη”

0

Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου γιορτάζει τα 80 χρόνια ζωής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διοργανώνοντας τον διεθνή αγώνα “3ο Κύπελλο Optimist ΝΟΠΦ” και επαμειβόμενο “Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη”. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Φαληρικό Όρμο 17-19/11/2017.

Η διοργάνωση το 2016 φιλοξένησε πάνω από 300 παιδιά ηλικίας 7-15 ετών. Στην προσπάθεια για τη διοργάνωση αγώνων ιστιοπλοΐας υψηλών προδιαγραφών στη χώρα μας, ευελπιστούμε ότι και φέτος θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τους μικρούς αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, καθώς αποτελούν τον κύριο αρωγό μας σε αυτή την προσπάθεια. Μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2002 και μετά και διαθέτουν έγκυρο αθλητικό δελτίο της ΕΙΟ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Προκήρυξη των Αγώνων.

Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και κατά τη διάρκειά του τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας και άλλων αθλημάτων.
Σε συνέχεια της πολύχρονης κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου, αποφασίστικε ότι για φέτος μέσω του αγώνα 3ο Κύπελλο Optimist ΝΟΠΦ & Τρόπαιο Ν. Σαρκαβάζη, θα προσφερθούν 5 ευρώ ανά αθλητή στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η οργανωτική επιτροπή http://nopftrophy.com/index.php/el/

 

Share.

About Author

Leave A Reply