Ημερίδα με στόχο τη δημιουργία ενός ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ για το Ελληνικό Yachting

0

Ημερίδα με στόχο τη δημιουργία ενός ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ για το Ελληνικό Yachting διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ). Στην ημερίδα συμμετείχαν πάνω από 200 εκπρόσωποι διαφόρων επαγγελματικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα γύρω από τα σκάφη αναψυχής.

Το παρών έδωσε και ο υπουργός ναυτιλίας κ. Π. Κουρουπλής, ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο ο νέος νόμος 4504/2017 και οι επιπτώσεις που αυτός έχει επιφέρει στην οργάνωση και λειτουργία του κλάδου. Μετά από σειρά τοποθετήσεων από τους συμμετέχοντες αποφασίστηκε η δημιουργία ενός think tank με στόχο την αποτύπωση ενός χάρτη για το yachting στην Ελλάδα.

Στην ημερίδα συμμετείχαν τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΕΣΤ, εκπρόσωποι της Mediterranean Yacht Brokers Association, του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστιών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ), ΤΟΥ Πανελληνίου Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων & Επαγγελματιών Χρηστών Λιμένος της Ένωσης Ναυπηγείων Περάματος, καθώς επίσης και πολλοί ιδιοκτήτες τουριστικών σκαφών, ναυτικοί πράκτορες, ναυλομεσίτες, ναυτιλιακοί δικηγόροι, κ.λπ.

Share.

About Author

Leave A Reply