Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το European Youth Championships & Trophy 2018

0

Δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, κατέκτησαν οι EΈλληνες αθλητές στα «European Youth Championships & Trophy 2018», στην κατηγορία των Laser 4.7, που διεξήχθη με επιτυχία στην Πάτρα (βάση η Πλαζ, στίβος ο Πατραϊκός) και ολοκληρώθηκε στις 14 Απριλίου. Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Αιμίλιος Μόνος και στην τρίτη ο Δικαίος Κερκουλάς. Διοργανωτής του πρωταθλήματος ήταν ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πάτρας – Ρίου «Ιάσων» και πήραν μέρος 320 αθλητές και αθλήτριες από 40 χώρες (30 από Ευρώπη και 10 από άλλες ηπείρους).

Οι καιρικές συνθήκες στον στίβο των αγοριών (άνεμοι έξι μποφόρ) δεν βοήθησαν για να διεξαχθούν ιστιοδρομίες στις 13/4. Αντίθετα, στα κορίτσια πραγματοποιήθηκε μία κούρσα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Σίζαρ Μπαραμπίνο με 18 β.π., με δεύτερο τον Αιμίλιο Μόνο με 28 β.π., τρίτο τον Δικαίο Κερκουλά με 30 β.π., τέταρτο τον Μανώλη Κόλλια με 37 β.π., ενώ 7ος ήρθε ο Χαράλαμπος Σμυρνής με 57 β.π.
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (χρυσός χορηγός), ΛΟΥΞ, ΑΝΕΚ, ΓΕΦΥΡΑ, SUPERFAST, HERTZ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΕΡΤ και το site www.welovesports.gr.
Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές των μεταλλίων (παρούσες πολιτικές – δημοτικές – στρατιωτικές αρχές) στους νικητές και ακολούθησε πάρτι.

Share.

About Author

Leave A Reply