Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό του Hellenic Match Racing Tour 2017!

0

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων σταθμών του HMRT 2017 στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και στον Ναυτικό Όμιλο Πάρου, πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στον μεγάλο τελικό στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου 2017. Στο Μικρολίμανο ο πρωταθλητής του 4ου HMRT θα κριθεί στη διαδικασία των playoffs, όπου όλα μπορούν να ανατραπούν.

Οι ανατροπές και δυνατές μονομαχίες μεταξύ των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων στους δύο πρώτους αγώνες έχουν δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου, όπου αυτή τη στιγμή διεκδικεί πρώτος ο Θοδωρής Τσουλφάς με την ομάδα ER-LAC (μετά την κατάκτηση του HMRT της Πάρου και με τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Βουλιαγμένης). Οι υπερασπιστές του τίτλου, Μάντης-Καγιαλής με την ομάδα Nespresso VMG, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ισοβαθμώντας στους 12 βαθμούς με την ομάδα του Σπύρου Βενετσιάνου, North Sails Ursa Minor, που έχει δείξει ότι στοχεύει ψηλά φέτος. Πολύ κοντά στη βαθμολογία και με αξιόλογες εμφανίσεις ακολουθούν οι ομάδες Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα και η SailingTeam78 Beat του Παναγιώτη Καμπουρίδη.

Με φόντο το μαγευτικό Μικρολίμανο ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί απόγευμα της Κυριακής χαρίζοντας μοναδικές εικόνες σε όσους τυχερούς βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

H κατάταξη μετά τους δύο πρώτους αγώνες:
1. ER-LAC Team (15)
2. NESPRESSO VMG Team (12)
3. North Sails Ursa Minor (12)
4. Rebuild Construction (11)
5. SailingTeam78 Beat (10)
6. J mania e-dreams network (6)
7. Erytos (4)
8. Jolly (2)

Σχετικά με το Hellenic Match Racing Tour 

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που πραγματοποιείται σε τρία στάδια με τη συμμετοχή κορυφαίων ιστιοπλόων. Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης διεξαγωγής, το Hellenic Match Racing Tour, έχει αποκτήσει μια ισχυρή θέση στον χώρο του αθλήματος, με τους καλύτερους Έλληνες ιστιοπλόους να συναγωνίζονται μεταξύ τους για την ανάδειξη του μεγάλου πρωταθλητή.

Το Match Race είναι ένας αγώνας «ένας εναντίον ενός» δημιουργώντας άμεσο και επιθετικό ανταγωνισμό στον οποίο ακόμα και οι συγκρούσεις είναι κάτι συνηθισμένο. Η γρήγορη λήψη αποφάσεων, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ομαδική συνεργασία και τη στρατηγική που ακολουθούν οι ομάδες, καθιστούν τον αγώνα συναρπαστικό για τον θεατή. Οι αγώνες διεξάγονται σε κοντινή απόσταση από τη στεριά, επιτρέποντας σε όσους το παρακολουθούν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης, σε μερικές από τις πιο θεαματικές γωνιές της Ελλάδας. Τα στιγμιότυπα των αγώνων προβάλλονται από τα κορυφαία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως.

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια διοργάνωση της ICARUS Sports υπό την αιγίδα του Υπουργείου Tουρισμού και του ΕΟΤ. Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας ICARUS Sports με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

www.hmrt.gr/en
www.facebook.com/hellenicmatchracingtour

Share.

About Author

Leave A Reply