Το Divani Apollon Palace & Thalasso γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας

0

Το Divani Apollon Palace & Thalasso πιστό στη φιλοσοφία του υγιεινού και ποιοτικού τρόπου ζωής, γιορτάζει για 4η συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας το Σάββατο, 9 Ιουνίου.

Με τη φράση “Μία ημέρα μπορεί να αλλάξει όλη σου τη ζωή” και μοναδικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, η ξεχωριστή αυτή Παγκόσμια γιορτή είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και στη δημιουργία κινήτρων.

Στο Divani Apollon Palace & Thalasso η ολιστική προσέγγιση για ένα βελτιωμένο τρόπο ζωής αποτελεί μέρος της βαθύτερης φιλοσοφίας των υπηρεσιών που προσφέρει όπως είναι τα προγράμματα #DivineYou για την ανάδειξη του καλύτερου εαυτού μας. Στο πλαίσιο αυτό, το ξενοδοχείο παίρνει μέρος ενεργά στις διεθνείς εκδηλώσεις.

Καθόλη τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας οι επισκέπτες του Divani Apollon Palace & Thalasso θα απολαμβάνουν μοναδικούς λαχταριστούς συνδυασμούς από θρεπτικά και υγιεινά smoothies για ενέργεια και αποτοξίνωση, με φρούτα, λαχανικά και κατάλληλα αντιοξειδωτικά καθώς και υγιεινά σνακς που θα χαρίσουν βαθιά αναζωογόνηση.

Σε μια ημέρα αφιερωμένη στην υγεία και την ευεξία δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί και το κομμάτι του fitness. Αφήστε μακριά το στρες και γυμναστείτε μέσα στη φύση με τα ειδικά προγράμματα Thalasso Kinetics και Hatha Yoga που θα πραγματοποιηθούν στις 09 Ιουνίου.

Με τις παραπάνω ενέργειες και δραστηριότητες οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα πάρουν μια γεύση από τις παροχές υγείας και ευεξίας που προσφέρει το Divani Apollon Palace & Thalasso, κατά κύριο λόγο μέσω των προγραμμάτων #DivineYou, και θα γίνουν παράλληλα μέρος μιας παγκόσμιας γιορτής για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ακολουθήστε το Divani Apollon Palace & Thalasso στο Instagram @divaniapollonthalasso και δείξτε ενεργά τη συμμετοχή σας στην Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας με τη χρήση των hashtags #divaniapollon #divinemoments #GlobalWellnessDay

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Divani Apollon Palace & Thalasso
Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ.κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.

Tηλ. επικοινωνίας: +30 210 8911100
E-mail: info@divaniapollon.gr
www.divaniapollonhotel.com

Share.

About Author

Leave A Reply