Νέο Edrive

Το πρώτο ταχύπλοο σκάφος αναψυχής που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ηλεκτρική πρόωση... Την ελληνική λέξη ΝΕΟ διάλεξε η σλοβενική εταιρεία Greenline Yachts για να ονοματίσει το καινούργιο της ταχύπλοο σκάφος και να σηματοδοτήσει, ταυτόχρονα, την είσοδο της κατασκευής ταχύπλοων σκαφών σε μια καινούργια εποχή: αυτήν της εξολοκλήρου ηλεκτρικής πρόωσης.

Στην κορυφαία έκθεση σκαφών, το Monaco Boat Show, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, η εταιρεία Greenline Yachts είχε την παγκόσμια πρεμιέρα του σκάφους ΝΕΟ ΕDrive.

Και υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να έχεις για τη δοκιμαστική σου κούρσα στο τιμόνι τον πρίγκιπα Αλβέρτο; Γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έκανε test drive στο καινοτόμο ταχύπλοο σκάφος ΝΕΟ ΕDrive: «Η πρόκληση για να αντισταθούμε στην κλιματική αλλαγή είναι μπροστά μας και για τον καθένα μας ξεχωριστά. Το μέλλον είναι πράσινο» δήλωσε.

Με τις παντελώς αθόρυβες μηχανές του, το 9,99 μ. ΝΕΟ ΕDrive προπορεύεται της εποχής του. Διαθέτει δύο δίδυμες Torqueedo Deep Blue εξωλέμβιες μηχανές 80 ίππων και δύο BMW i3 υψηλής απόδοσης μπαταρίες λιθίου, ισχύος 30,5 kWH, οι οποίες παρέχουν αυτονομία 74 χλμ. με ταχύτητα 7 κόμβων μ.ο. Η φόρτιση γίνεται με ηλιακά πάνελ, τα οποία είναι καλαίσθητα προσαρμοσμένα πάνω στο σκάφος.

Η προσοχή που δόθηκε στις λεπτομέρειες είναι έκδηλη σε κάθε σημείο του σκάφους, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Εξαιρετικά ισορροπημένοι χρωματικοί συνδυασμοί, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και διακόσμηση, προκαλούν μια ευχάριστη αύρα φιλοξενίας στους επισκέπτες.

Επιπροσθέτως, με τον τεράστιο για το μέγεθός του χώρο αναψυχής, με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ήχου, με λειτουργικό μπαρ, αλλά και πολλές ευρηματικές λεπτομέρειες, το ΝΕΟ EDrive υπόσχεται εξαιρετική ψυχαγωγία για τουλάχιστον 12 άτομα.

Η καινοτομίες δεν σταματούν ποτέ για την Greenline Yachts, καθώς για πρώτη φορά σε ταχύπλοο με εξωλέμβιες μηχανές εγκαταστάθηκε υδραυλική εξέδρα κολύμβησης στην πρύμνη, για την ασφαλή προσέγγιση των επιβαινόντων στην θάλασσα.

Το καινοτόμο NEO EDrive, με την κατασκευαστική του φιλοσοφία προσανατολισμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και με τον δυναμισμό του, είναι σίγουρο ότι θα ασκήσει μεγάλη επίδραση στον κατασκευαστικό κλάδο των ταχύπλοων σκαφών παγκοσμίως.

www.greenlinehybrid.si

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search