Fountaine Pajot Astréa 42

H Fountaine Pajot, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές πολυτελών καταµαράν παγκοσµίως, ανακοίνωσε, στο πρόσφατο La Grande Motte International Boat Show, το νέο στολίδι του στόλου της, το Astréa 42.

Το όνοµά του, εµπνευσµένο από την αρχαία θεότητα Αστραία, που είχε αναλάβει να οδηγεί τον κεραυνό του ∆ία, δικαίωσε πλήρως τον τίτλο που κέρδισε ως το «Καλύτερο multihull της χρονιάς» από τα γαλλικά περιοδικά Le Monde du Multicoque και Voile Magazine.

Πρόκειται για ένα καταµαράν 42 ποδιών, που διακρίνεται για τον σύγχρονο σχεδιασµό του, δείχνοντας την προσήλωση του ναυπηγείου στην καινοτοµία και στην τεχνολογία αιχµής. Οι ανεστραµµένες πλώρες τού δίνουν µια κοµψή και δυναµική γραµµή ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ασύγκριτα µεγαλύτερο εσωτερικό χώρο.
Ο σχεδιασµός του χαρακτηρίζεται από την αφθονία του φυσικού φωτός, τις ενεργητικές του γραµµές, τους κοµψούς και άνετους χώρους διαµονής, κάνοντάς το ιδανικό για διακοπές τόσο για ένα ζευγάρι όσο και για µια οικογένεια µε τους φίλους τους.

Οι φιλοξενούµενοι µπορούν να περιηγηθούν στο σκάφος µε ευκολία, καθώς υπάρχει άνετη σύνδεση του πιλοτηρίου µε τους εξωτερικούς χώρους και το κόκπιτ, όπως και µε τους χώρους διαµονής.
Το coachroof διαθέτει µια διπλή καρέκλα στο πιλοτήριο και µια ενσωµατωµένη ξαπλώστρα, για να απολαύσετε ειδυλλιακές διακοπές µαζί µε τους φιλοξενούµενούς σας, ακόµη και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

To ιδιαίτερα ευρύχωρο κόκπιτ µπορεί να εξοπλιστεί µε σχάρα για barbeque και αποτελεί τον ιδανικό χώρο ιστιοπλοϊκής απόλαυσης και ξεκούρασης, καθώς διαθέτει τραπεζαρία για 6 άτοµα και πολλούς καναπέδες για τους λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας.
Το άνετο και κοµψό σαλόνι έχει σχεδιαστεί µε ανακλινόµενα πανοραµικά παράθυρα, τα οποία λούζουν το εσωτερικό µε φυσικό φως και περίβλεπτη θέα, αφαιρώντας τα οπτικά εµπόδια µεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Επιπροσθέτως, διαθέτει πλήρως εξοπλισµένη κουζίνα µε ψυγείο και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ενώ η σύνδεση µε τις καµπίνες γίνεται µε εσωτερική σκάλα.

Οι καµπίνες, που, ανάλογα µε την έκδοση (Maestro-3 καµπίνες, Quator-4 καµπίνες), µπορούν να φιλοξενήσουν 6 ή 8 άτοµα, διακρίνονται για τον µοντέρνο και λειτουργικό τους σχεδιασµό και την αρµονία της σύνθεσής τους. Πρόκεται για en suite, πολύ φωτεινές και άνετες καµπίνες, µε ξύλινες επενδύσεις, µεγάλα κρεβάτια, ντουλάπες, πολλές κατασκευαστικές λεπτοµέρειες και άνετο µπάνιο.

Φυσικά, υπάρχουν 12 εκδόσεις προς επιλογή, ώστε να καλύψουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Μάλιστα, η έκδοση Maestro κρύβει στον δεξιό πλωτήρα µια εκπληκτική master bedroom για τον ιδιοκτήτη της, µε εξίσου φωτεινούς και λειτουργικούς χώρους και dressing room, ενώ ξεχωρίζει η ιταλική φινέτσα στο µπάνιο.
Η αίσθηση φυσικά τού να γίνεις ένα µε τη θάλασσα βρίσκεται –πού αλλού;– στο πλωριό κατάστρωµα, το οποίο διαθέτει έναν ιδιαίτερα λειτουργικό καναπέ, όπου οι φιλοξενούµενοι µπορούν να απολαύσουν την ελευθερία και την ηρεµία της ιστιοπλοΐας.

Η Fountaine Pajot προσκαλεί όσους επιθυµούν να χαρούν τη θάλασσα στον µέγιστό της βαθµό να απολαύσουν την αίσθηση του Astréa 42.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Πληροφορίες: Κiriacoulis Mediterranean, τηλ. 210 98 86 187-91 www.kiriacoulis.com
Ολικό μήκος: 12,58 μέτρα
Πλάτος: 7,20 μέτρα
Εκτόπισμα: 11,5 τόνοι (περίπου)
Βύθισμα: 1,25 μέτρα
Χωρητικότητα καυσίμου: 470 λίτρα (περίπου)
Χωρητικότητα νερού: 2 x 350 λίτρα (περίπου)
Κινητήρες: 2 x 30 HP/2 x 30 CV
Αρχιτέκτων: Berret Racoupeau Yacht Design
Εκδόσεις: Maestro: 1 ιδιωτική σουίτα + 1 μπάνιο/2 καμπίνες +2 μπάνια (ανεξαρτήτως επιλογής)/Quatuor: 2 καμπίνες/2 μπάνια (ανεξαρτήτως επιλογής)

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search